Přeskočit na obsah
Domů » News » Naše páteční hraní 2.12.2022

Naše páteční hraní 2.12.2022

V pátek 2.12.2022 jsme měli možnost jít hrát do KČT. Sešlo se nás 8, tak se naše hraní rozdělilo na dvě skupiny.

První skupina hrála #clankboardgame od @rexhrycz

Hráno ve 3 hráčích 2x, doba hraní cca 2 hodiny.

První hra byla zkušební. Zdeněk a Roman hru ještě nehráli. Pod vedením ,,zkušeného hráče“ Honyho se hru naučili během prvních kol. Ten ale zemřel v podzemí, protože pořád břinkal a jeho riskování se mu nevyplatilo. Kluci si při první hře oťukali co a jak.

První hru vyhrál Zdeněk.

V druhé hře jsme otočili herní plán na těžší stranu, aby si kluci nemysleli, že je to taková brnkačka. Po pár kolech říkali, že je to takhle o dost lepší hra. Tentokrát nenechal Hony nic náhodě a s přehledem vyhrál druhou hru.

Druhá skupina

Druhá skupina hrála #scythe od @albi_cz

Hráno v 5 hráčích, doba hraní 3 hodiny.

V sekci Scythe se rozehrála základní partie v pěti: bílý, modrý, černý, červený a žlutý. Prvohráčem byl černý Ondra, ale i druhohráči červený Pepa a modrý Honza, museli sáhnout hlouběji do paměti, aby si vybavili pravidla a herní strategie. Modrý Honza vyhrál pouze jednu bitvu ze čtyř a získal také nejméně hvězd, přesto však obsadil krásné druhé místo. Největšími agresory byl žlutý Vašek, který neustále někde hrozil a bitvil, až se z toho vyčerpal a naopak se pak stal potravou červeného Pepy a černého Ondry. Vašek po tomto nezdaru skončil bohužel poslední. Červený si jel svou hru a neohroženě doháněl prvního bílého Martina. Ten zvolil taktiku hrát svůj tah co nejrychleji a střídat po každém pivu půlitr vody. Tato taktika ho vynesla až na první místo, takže už znáte pro příště výherní strategii.(Martin)

Potom nás zbylo 6 a hráli jsme hru #dunazrada od vydavatelství @blackfire

Hráli jsem hru asi 4x. První hra trvala samozřejmě dlouho, protože jsme učili 4 nové hráče pravidla. Další hry už jsme pak hráli kolem půl hodiny. Hra nás velmi mile překvapila, máme rádi tento způsob her, jak říkám SKREJVAČKY 😆.Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za skvělé hraní. Další hraní v KČT bude 16.12.2022, kdyby si chtěl někdo s členy #coolnadeskovky zahrát

https://maps.app.goo.gl/CYdLoYACmoxoa5Ro8